Posted in Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : KESAN PENGAMBILAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Assalamualaikum semua…  Ramai yang dah tau bulan ni bulan promo untuk COLLAGEN SHAKLEE.

Ada 7 Kelebihan Collagen Shaklee

1. Sebagai Anti Penuaan (muka sentiasa muda jelita)
Kecilkan liang pori-pori
Hilangkan kedutan dan garis-garis halus

2. Melembap
Lembapkan kulit, kurangkan rasa kering dan gatal-gatal pada muka

3. Mencerah
Kurangkan pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata

4. Menegang
Membantu menegang dan menganjalkan payudara

5. Mengembalikan keanjalan
Jadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut

6. Meningkatkan pergerakan
Sokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang

7. Menyubur
Jadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur, bercabang serta tebal dan bersinar.

Antara Testimoni Yang Berjaya dengan Collagen Shaklee..

1. Kulit lebih tegang, muda dan bertenaga

image

image

2. Bebas Jerawat

image

image

2. Kulit lebih Glowing dan halus

image

3. Kulit lebih lembap dan kulit kering tiada

image

image

Anda boleh cuba rasai kehebatannya kali ni… 

COLLAGEN POWDER KESANNYA JELAS TERASA

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu…

*********************************
Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart, Petronas Taman Impian Emas,

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Posted in Alfalfa, Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : PROMO MEI 2016

Assalamualaikum… Salam pagi Isnin… Orang Johor hari ni dah start bekerja… orang negeri lain masih bercuti lagi… orang-orang Johor jangan nak Monday Blues sangat ye.. mentang-mentang cuti lama…

Ok2… hari ni nak belanja satu gambar… PROMO MEI 2016… ALFALFA DAN COLLAGEN… Ha, pada yang belum tau tu meh la baca sikit info kat sini…

PROMO MEI 2016

1) ALFALFA
     –> Beli 3 Percuma 1
     –> milk booster
     –> Detox
     –> Kurus
     –> Resdung
     –> Keputihan
     –> Arthiritis
     –> Alahan

2) COLLAGEN POWDER 
     –> Beli 6 Percuma 1
     –> Beli 2 diskaun 5%
     –> Anti penuaan
     –> Kulit anjal
     –> Kulit tegang
     –> Menyuburkan rambut
     –> Melembabkan kulit
     –> Mengurangkan pigmentasi
     –> Kesihatan sendi

Kalau nak miliki Promo Bulan ini boleh hubungi Zah untuk penjimatan dan keterangan lanjut…

*********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Posted in Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : CARA MEMILIH COLLAGEN YANG TERBAIK

Kalau dulu susah nak dapat collagen ni.. Dan orang dulu2 pun tak kisah sangat pasal kolagen ni… Tapi sekarang makin berlumba2 orang nak hasilkan kolagen… Yang pastinya sebagai pengguna kenalah tau macamana nak pilih dan beli kolagen yang baik…

Jom zah kongsikan sedikit tips nak pilih kolagen terbaik…

8 panduan Memilih Kolagen yang baik.

1.  Lebih baik pilih dlm bentuk makanan @ cecair berbanding kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan.

2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine saiz membantu penyerapan yg baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yg di ambil up to 100% diserap & memberi effect lebih cepat.

3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yg unggul & boleh mengunci kelembapan yg berpanjangan.

4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yg tinggi utk mengurangkan kesan pra-penuaan

5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex utk membantu sintesis @ pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri

6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi

7. Pastikan setiap kolagen itu mempunyai bahan yg merangsang pembentukan asid hyaluronic yg memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dgn serat yg elastin.

8. Pastikan ia SELAMAT & TIDAK BERTOKSIN ~ yang ni paling penting

Rasa-rasanya COLLAGEN SHAKLEE ada tak ciri-ciri kat atas ni?? Cuba lah dulu baru tau…Pilihlah hanya yang terbaik untuk diri anda…

image

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu…

**********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Posted in Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : SHAKLEE COLLAGEN POWDER

image

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS ( Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton* dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapiran dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya:

✔ Ekstrak biji benih Camellia Japonica
✔ Ekstrak Pfaffia
✔ Kolagen ikan
✔ Ekstrak kerang-kerangan
✔ Lactobacillus acidophilus
✔ Vitamin C dan
✔ Vitamin B

Dengan 7 bahan ini yang digabungkan adalah untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

KELEBIHAN/KEBAIKAN KOLAGEN SHAKLEE

✔ Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan
✔ Menghilangkan kedutan dan garis halus
✔ Menjadikan kulit lebih anjal dan lembut
✔ Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka
✔ Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang
✔ Mengurangi pigmentasi, jeregat dan kulit tidak sekata
✔ Membantu menegang dan menganjalkan payudara
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.

ANTARA TESTIMONI YANG BERJAYA

image

image

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu…

**********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!