Posted in Hari Lahir

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : LAIZ TURNS 1 YEARS.

Assalamualaikum semua… Semalam celebrate besday boy Muhammad Laiz Arsalan ( si pengutus Islam yang berani)… siyes dia memang berani… dah macam2 cara cuba takutkan dia.. tapi dia still maintain je.. relax… kalau takut pun just tegakkan badan je.. sesuai dengan namanya…

Sangat murah dengan senyuman… tapi sangat sukar didekati… :):)

Nakal.. tapi manja… dah jalan dah masa umur dia setahun.. actually besday dia 08.04 hari tu… tapi kekangan masa nak menyambutnya… semalam baru berkesempatan sambut besday dia…

Suka ikut apa je yang orang cakap tapi loghat pelat dia lah..so sangat berhati2 bila keluarkan ayat… takut dia simpan dalam memory… dia suka menyakat kakak2 nya… kakak2 paling anti bila dia mula menyakat… hihihi… sangat banyak attitude yang buat ibu ayah geram sangat… zah belanja gambar2 ragam2 anak2 sambut besday boy…

image

image

*********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s