Posted in Detox Cara Shaklee

PENGEDAR SHAKLEE BAHRU : TB KELAS DETOX

image

Masa ni hadir kelas untuk belajar DETOX CARA SHAKLEE..

Orang duk viral2 pasal detox… kena belajar jugak cara2 detox yang terbaik…

Alhamdulillah kelas 2jam 1/2 memberi ilmu yang sangay banyak untuk Zah…banyak ilmu dan info yang dikongsikan dalam majlis tu…

Kat depan tu pakar nutrisi kami yang jaga area selatan… selalu dengar je nama dalam group wassap.. hari tu dapat bertentang mata.. ho mmg puas hati..

InsyaAllah Zah akan cuba kongsikan serba sedikit info tentang detox yang dikongsi bersama kami… banyak perkara yang perlu dititik beratkan bila nak ber detox ni.. jangan ikut2 je.. last2 nya tak dapat hasil… kan tak best tu… sia2 je ber detox bagai…

Kenapa kita perlu detox?? Lihatlah sumber toksin yang masuk dalam tubuh kita setiap hari.. kesan plumbum dalam air.. udara yang kotor.. makanan yang tercemar, cara hidup yang kurang sihat, dan tubuh badan yang tidak sihat.

image

*********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s