Posted in Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : CARA MEMILIH COLLAGEN YANG TERBAIK

Kalau dulu susah nak dapat collagen ni.. Dan orang dulu2 pun tak kisah sangat pasal kolagen ni… Tapi sekarang makin berlumba2 orang nak hasilkan kolagen… Yang pastinya sebagai pengguna kenalah tau macamana nak pilih dan beli kolagen yang baik…

Jom zah kongsikan sedikit tips nak pilih kolagen terbaik…

8 panduan Memilih Kolagen yang baik.

1.  Lebih baik pilih dlm bentuk makanan @ cecair berbanding kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan.

2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine saiz membantu penyerapan yg baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yg di ambil up to 100% diserap & memberi effect lebih cepat.

3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yg unggul & boleh mengunci kelembapan yg berpanjangan.

4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yg tinggi utk mengurangkan kesan pra-penuaan

5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex utk membantu sintesis @ pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri

6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi

7. Pastikan setiap kolagen itu mempunyai bahan yg merangsang pembentukan asid hyaluronic yg memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dgn serat yg elastin.

8. Pastikan ia SELAMAT & TIDAK BERTOKSIN ~ yang ni paling penting

Rasa-rasanya COLLAGEN SHAKLEE ada tak ciri-ciri kat atas ni?? Cuba lah dulu baru tau…Pilihlah hanya yang terbaik untuk diri anda…

image

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu…

**********************************

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s