Posted in Uncategorized

PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU : SALAM UKHWAH

Assalamualaikum semua… kepada pembaca blog saya… saya Azizah.. PENGEDAR SHAKLEE JOHOR BAHRU..

image

Saya melibatkan diri dengan Shaklee sejak anak no 2… tapi tak sepenuhnya… masa tu sebagai pengguna je… Saya ambil set berpantang Asas Shaklee.. masa tu saya beli dengan upline saya… belum jadi ahli lagi masa tu… upline saya Jannatul Fadhilah… banyak tips yang diajar…

Lepas Set Berpantang, saya continue dengan Set Bajet Penyusuan… Mula dari situ jatuh hati dengan Shaklee… apa lagi mula lah jadi ahli sebab sendiri rasa keistimewaan Shaklee… tapi masih lagi tak buat biz Shaklee… slps beberapa bulan daftar ahli rasa sangat kelainan bila ambil Shaklee.. so niat asal nak orang lain rasa apa yang saya rasa… so dari situ menapak perlahan2… buat sharing biz… sehingga sekarang masih lagi bersama Shaklee sebabnya Shaklee merupakan 1 syarikat yang sangat kukuh dari segi produknya sendiri….

Saya juga dah merasa turun naik sesuatu biz tu bila terlalu ramai yang cuba nak ‘ban’ Shaklee… tapi bila Shaklee minta bukti mereka gagal sediakan ada juga yang tak nak bekerjasama… walau macamana pun Shaklee masih utuh kerana keyakinan orang ramai dengan Shaklee.. pelbagai viral yang melanda namun Shaklee masih berdiri kenapa.. kerana Shaklee menyediakan produk terbaik yang sentiasa diuji keberkesanannya kepada pengguna…

Baru2 ni CHEWABLE C dihentikan sementara pengeluarannya kerana nak di formulakan semula dengan formula yang baru.. dan Alhamdulillah sekejap sahaja masa yang diambil.. dan sekarang CHEW C dah kembali ke pasaran…

So, pada mereka yang belum lagi mencuba produk Shaklee saya sangat sarankan anda supaya mencubanya sekurang-kurangnya 2-3 produk dan konsisten untuk 3 bulan pertama… lihat hasilnya… pasti anda puas hati…

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart

PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s